Followers

Tuesday, 14 May 2013

Hobi dua beradik yang sama ;p

> Assalamualaikum <
    (=^_^=)

Lame yer tak update , gara-gara maleh menaip . Jari nie lebih selesa di biarkan saja daripada bekerja . Hahaha Ayat poyos orang kate la katekan . Huhu 
Okey sena yer miera hapy disebabkan kembar miera *adik miera la* haha hari nie dia tak pegi sekolah . 
Pelik jugak kan . Tapi kuasa vito ibu telah membenarkan krn hari nie dia tak exam so drpd pegi sekolah belangak tak buat ape2 baik duduk rumah tolong kakak . ^_^ 
Kitorang plan semalam lagi , sorang nak makan ala-ala western , 
sorang lagi nak makan ala-ala kampung  *so simple* Haha 
So beli la bahan-bahan dan pagi tadi bangun dengan semangat yer utk menjadi Masterchef Kembar Hahaha Yela skunk kan Masterchef selebriti tapi kitrg bkn yer artis , 
tula jadi yer . 
Hishh ape merepek panjang-panjang nie miera . 
Dorang tak nak dgr pon cter kau tu . 
AmbOi Hak3 @_@
Oke tepat pukul 9.00 a.m kami pon masak . 
Mulut perempuan taw jela kan Pot Pet Pot Pet ... haha
Tah ape yang kitarong sembang pon tak taw la . 
Nak kate meriah la dapur tu Hik3
Tapi yang tak boleh bla yer belakang rumah miera tu org india , so setiap pagi akan bau keling . 
Tah ape yg die kasi wangi pon tak taw la . Miera rase nak muntah kalau pagi2 pegi dapu .
Dala always bukan seminggu sekali but hari hari ! 
Ya Alllah sabar jela <_> 
So adik pon mule kan operasi dia membuat pasta . 
Miera cakap , ko buat la dulu , aku tak lalu la bau keling nie . (tula rumah taman) 
So miera pon kemas rumah , sapu rumah habis sume clean & clear *walaweh bangge skjap* Haha 
So hasil pasta kembar miera memang awesome la .
Dia memang pandai masak taw . sangat untung sape yang dapat berbinikan kau . Haha 

Delicious pasta by Mia_Zati
>Yaeahh<

Sedap kan tengok . Orang kate makan sekali nak lagi taw . Haha 
Oke dan ini hasil makanan kampung by me Hehe

Bubur Jagung yumy !!
<amazing>

Berjaya semua yer . Tahniah kepada dua beradik ini . Haha 
Kami memang suke memasak la that why tettttttt ......... haha 
tak boleh ckp banyak nanti meletop periuk dapur ^_^ Wahaha 
Abi anak abi dua oarng nie dah boleh kahwin dala . 
Opss cakap pasal kahwen plak Haha
Okey done jemput-jemput la ek hehe ^__^ Muahhh bye



like??komen la ape lagi,,hehe

No comments:

Post a Comment