Followers

Wednesday, 15 May 2013

ChayOk miera ! Fighting !! ^__^

|| Assalamualaikum ||

(=^_^=)

Ting Tong ! Ting Tong !
Pergi la keluar tengok sape yang datang . Huhu Tengok tengok ada Oppa hencem nie , dengan pegang fail , kertas2 @ dikatakan bungkusan la . 
Nie rumah Ust.Habib ke ? 
Yup . Dengan senyum yer aku pegi dekat Oppa nie tanyer . Soalan exam budak budak erk ? 
Haah . Nah Ust suruh bagi dekat cikgu . 

Aigoo ! Hah ! Betapa tebal yaaa .

Yang tak bla yer kertas atas tu . Yang tu abi miera yang tulis sebelum dia pegi kursus Hahaha
Okey thnxs taw . Nanti saya tanda oke . Dia panggil cikgu dekat miera sebab miera part time dekat sekolah abi miera . Hahaha 
Senang cter macam nie , abi miera pengetua sekolah tu so miera pon minta dekat abi miera nak part time dekat sekolah tu sementara cuti sem nak habis . Punyer la lame cuti sem miera tak kan nak belangak dekat ruma jew . Bosan rrrrhh Huhu .  
Lagipun kos yang miera amek dekat kolej nie ade la jugak berkaitan dengan beberapa subjek walaupun bukan kos pendidikan . Hhu :0
Okey oppa pun cakap , cikgu tanda cepat cepat taw nanti ust mara saya plak . Hahaha Lawak la oppa nie . Dia kerani sekolah abi , tak sangka hencem .. Aaaummm Haha 
Then malam tu abi miera plak mizkol no miera . Hishh pelik yer main mizkol2 plak tu . Pandai jugak abi nie main hencet . Almaklum la pengetua sekolah kena update sikit . Hahha Sory abi tak sengaja nak cakap pasal abi dekat sini . Wawahaha 
Tup tup 3 minit selepas tu dapat mesej daripada abi 


Nampak tak ape yang ditulis dalam tu ? 
Tak nampak umo tak panjang . Hahaha (gurau sje)
So lepas nie miera akan busy dengan menanda kertas jela . Huhu
Macam nie la keje cikgu kan . Huhu 
Tiap tiap tahun same saja tapi nak buat soalan tu yang jenuh tu . Huh! 
Abi plak ada kursus dekat jitra kedah . Amek kau punya la lama .
So di sekolah miera lah yang menjadi bos . Hahak
 Mane tak yer miera duduk dalam pejabat pengetua tu jangan jeles OKey !
 Miera memang kuat perasan so diharap bersabar okey. 
Aja ! Aja ! Aja fighting miera ^__^ 




like??komen la ape lagi,,hehe

No comments:

Post a Comment